logo

harmonia-logo

Új klubhelyiség

Figyelem! új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatEmail

2011. december 20.

Tekintsen be az Egészségügyi Központ alagsorában működő Csemadok Klubhelyiségébe!

A 2011-es év újabb változások sorozatát hozott a Csemadok klubhelyiségének felszereltségében, kinézetében.

A helyi képviselő testület döntésének köszönhetően elkészült az alagsor bejárata, így kialakítva egy előhelyiség, lépcsőház, amelyen keresztül juthatunk a felújított folyosóra. A klubban dolgozók életét nagyban megkönnyítette,kellemessebbé tette, a mai viszonyoknak megfelelően kialakított szociális helyiség, ahol helyet kapott 2 női és 1 férfi WC, közös melegvizes mosdóval. A hosszú folyosón továbbhaladva beléphetünk az újonnan kialakított játékterembe, amelyben megtalálhatóak, a már régebben használt berendezések, mint a zenegép,billiárd, darts vagy csocsó és helyet kapott egy léghoki, továbbá egy komplett zeneberendezés, karaoke gép, amely használható ternészetesen más jellegű zenei tevékenységekre is.A hosszú folyosón továbbhaladva, egészen a végén beléphetünk a szintén újonnan kialakított nagy tánchelyiségbe, ahol az elkövetkezendőkben tartjuk majd a táncórákat. Ebben a helyiségben is megtalálható a hangtechnika, továbbá régebbi helyéről átkerült a kivetítő és a hozzá tartozó kivetitő vászon is, amely elengedhetetlen egyes előadások megrendezésénél, de ugyanúgy, mint ezidáig filmek nézésére is alkalmas, főleg a fiatalok nagy örömére. Mindezeken túl a régebbi helyiségek is változáson mentek keresztül, egyik helyiségben kapott helyet az üdítő és kávé automata, továbbá a számítógéppark, állandó internethozzáféréssel. Ugyanitt kerültek elhelyezésre a felújított fotelek és kávézó asztalok, míg a belső helyiség megmaradt az éneklőcsoport próbahelyiségének és itt tarthatóak továbbra is az egyes ülések.

Az elképzelt folytatás abból áll, hogy minden újonnan kialakított helyiség és a fő folyosó oldalfalai teljers mértékben része lesz a majdani Csemadok galériának, ahol elhelyezzük majd az elmúlt évek „Tűzvirág – Művészetek Hete“ rendezvénysorozatok gyümölcseit a több tucat képzőművészeti alkotást.

Mindazon túl, hogy a népművelők, a Búzavirág éneklő csoport, a Viza és a Sústya citerazenekar, a Pettyem néptánccsoport itt tarja próbáit heti rendszerességgel és a már megszokott és közkedvelt hétvégi esték a középiskolások részére már folyamatosságban működik, tervben van egy, a Csemadok ifjúsági csoportjának közreműködésével fenntartható hétvégi, délutáni állandó nyitvatartás. A szombaton és vasárnap 14:00 órától 19:00 óráig nyitvatartott klubhelyiségbe várjuk majd községünk alapiskolásait, akár szülői felügyelettel, vagy anélkül a felsős tagozatosokat, hogy használják ki a Csemadok által nyújtott lehetőségeket, szórakozzanak együtt osztálytársaikkal, barátaikkal, ezzel is hozzájárulva a társasághoz való alkalomazkodás, a tolerancia és a közösségi élethez való viszony fejlesztéséhez.

 

Utoljára frissítve (2012 január 24., kedd 08:36) 2012 január 09., hétfő 13:49