logo

harmonia-logo

Megbecsültek délutánja 2018

Figyelem! új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatEmail

2018. szeptember 30.

Megbecsültek délutánja 2018

A Csemadok helyi szervezete mellett működő Mécsvirág irodalmi kör tagjai szorgalmasan készültek a Megbecsültek délutánjára.

Második alkalommal ünnepeltük az Idősek világnapját, közel háromszáz szépkorúval. Jó hangulatot teremtő,szórakoztató műsor komoly témával kezdődött. Az időskori életcélról szólt hozzánk Dunajszky Géza író,majd igyekeztünk mosolyt csalni a megfáradt, sokszor csalódott emberek arcára. A szereplőknek küldte ezt a levelet író barátunk:

     "Néhány éve van módomban figyelni a Csemadok Naszvadi alapszervezetének tevékenységét és szinte példaértékűnek tartom. Nem véletlen, hogy már kétízben is vendégül láttuk őket Pozsonyban. Színvonalas irodalmi körük a Mécsvirág, a tánccsoportjuk, az esztrádcsoportjuk és az utánpótlásról való gondoskodásuk az, ami kiváltotta bennünk ezt az elismerést. Kevés Csemadok alapszervezetnél tapasztalni azt, hogy egy színpadon szerepel a nagymama vagy nagypapa, anya és az unoka a kedvenc versével. Tiszta szívből kívánok nekik további elismerést és zajos sikereket itthon és külföldön egyaránt!"

Szívélyes üdvözlettel,

Dunajszky Géza

Utoljára frissítve (1999 november 30., kedd 00:00) 2018 október 14., vasárnap 13:52