logo

harmonia-logo

XXVII. Adventi Népdalköri találkozó

Figyelem! új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatEmail

2017. november 26.

XXVII. Adventi Népdalköri találkozó

     „Megjövendölve volt volt régen”- címszó alatt került megrendezésre a magyarországi Oroszlány városában 2017. november 26-án a XXVII-ik Adventi Népdalköri találkozó, melyre az idén első alkalommal kapott meghívást a Búzavirág vegyes éneklőcsoport.

      Az Oroszlányi Közösségi Színtér és Könyvtár valamint az Oroszlányi Bányász Népdalkör Egyesület által szervezett rendezvény délután tizennégy órakor kezdődött az OKSZIK színháztermében. A műsor Szecsődi Rita, a népművészet ifjú mesterének előadásával kezdődött.

Csodálatos énekével megidézte számunkra az adventi időszak varázslatos hangulatát. Őt a környékről érkezett éneklőcsoportok és citeraegyüttesek követték  a színpadon, beleértve természetesen a Naszvadról érkezett Búzavirág férfi és női énekcsoportot. A szervezők ételről, s italról is gondoskodtak. Volt aprósütemény, sós perec, szendvics, ásványvíz, és természetesen a finom bor sem hiányzott az asztalról.

     Jó hangulatban búcsúztunk újdonsült ismerőseinktől, jókedvünk hazáig kitartott, énekeltünk, mókáztunk a hazafelé tartó úton.

                                                                                                                                                 GM

 

 

Utoljára frissítve (2017 november 29., szerda 21:11) 2017 november 29., szerda 21:04