logo

harmonia-logo

Szilveszter a Csemadokban 2012

Figyelem! új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatEmail

2012. december 31.

Szilveszter a Csemadokban 2012

Túlnyomóan fiatal korosztály vette birtokba ismételten a Csemadok klubhelyiségeit 2012. december 31-én, amikor 2. alkalommal rendezték meg fiataljaink a Szilvesztert, amelyre 80 érdeklődő vásárolt belépőt.

Ahogyan az megszokott már másutt is, este 8-ra megérkezett mindenki és elfoglalta a számára kijelölt helyet, kipakolta a hazulról hozott elemózsiát, hozzá különféle italokat, mialatt a tánchelyiségben már megszólalt a DJ által rögtönzött zene. Az előbbi rendezvények alkalmából már összeszokott parti hangulata rövid idő elteltével már kellő szinten volt ahhoz, hogy mindenki jól érezhesse magát. Az éjfélt pár perccel megelőzve levegőbe röpültek az első robbanófejek, megkezdődött a tűzijáték, majd a jelenlévők döntő többsége átvonult a főtérre, ahol ez évben szokatlanul sok volt a fiatal jelzővel illethető egyén, kik jókedvükkel emelték az újévi köszöntő és a körülötte lévő ceremónia hangulatát. Miután minden ismerős arcot megpusziltak, visszatértek az Egészségügyi Központ alagsorába, ahol reggel 7-ig tartott a szórakozás, az újév ünneplése.

Az újévet a szűkebb létszámú rendezők csoportja munkával kezdte. Miután eltakarították az éjszakai esemény nyomait, már beesteledett és bizonyára mindenkinek jól esett az ez utáni pihenés.

Utoljára frissítve (2013 január 22., kedd 14:13) 2013 január 14., hétfő 08:49