logo

harmonia-logo

Bikini koncert

Figyelem! új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatEmail

Bikini koncert 2009.október 17-én
Az elvárásokhoz képest sajnos kevesen jöttek el a jóra sikeredett nosztalgia bulira, melyet a Csemadok Helyi Alapszervezet és a Helyi Művelődési Központ szervezett.
Annak ellenére, hogy minden ideális volt, jó volt az idő, a hirdetések is időben eljutottak rendeltetési helyükre, a műsorkínálat is véleményünk szerint jó volt, mégsem sikerült kellő mennyiségű zenekedvelőt meggyőzni arról, hogy ellátogasson hozzánk és a belépőjegy árával rentábilissá tegye a rendezvényt.... Mindennek ellenére bátran állíthatjuk, hogy az egész koncert alatt csodálatos hangulat volt és a résztvevők csak pozitív élménnyel hagyták el községünket. Igen, községünket, mert sajnos, hogy ezt kell megállapítanunk, a helyi lakosok nagyon kevesen voltak, pedig elsősorban ezek a műsorok nekik szólnak.
Ezen megállapítás szerencsére egyáltalán nem befolyásolta az ott lévőket, hiszen már a Last Blues Band együttes koncertjén is jól érezték magukat, s kellőképpen felhangolva várhatták az est zenekarát, a BIKINI együttest.
D Nagy Lajos elismerően szólt a lelkes közönségről. A koncert után a Bikini és a Last Blues Band együttes tagjait a Kelt Garden sörözőbe invitálta Lábszky Olivér, ahol bőségesen fogyasztottak a csülökpörköltből, amit éppen nekik szánt. Természetesen az Aranyfácán sörből is fogyott kellő mennyiség ahhoz, hogy sokáig jól érezzék magukat községünk vendégei.

Utoljára frissítve (2010 március 18., csütörtök 09:19) 2009 december 02., szerda 16:33